Onze Bieren

 

 

'n Bietje Hoppig - 8,2%

IPA met Suikerbieten


Met trots en voor de trots gebrouwen.

'N Bietje Hoppig is door zijn ingrediënten een aparte maar zeker unieke IPA geworden. Deze IPA is namelijk gebrouwen met lokaal geoogste West-Brabantse suikerbieten.

Doordat de suikerbieten al vroeg zijn toegevoegd in het brouwproces zijn alle suikers uit de bieten onttrokken. Zo waren er geen extra suikers meer nodig om dit bier te maken.


Waar te koop? Check in op Untappd
 

 

Kom uit de Cask - 9,5%

Tripel gelagerd op Eikenhout en Cognac


Laat je niet kisten.

Deze speciale Tripel is gebrouwen vanuit de gedeelde liefde voor bier van twee Brabantse schavuiten. Het samenbrengen van twee werelden zorgt voor mooie resultaten. Zo ook bij deze Tripel die gelagerd heeft op eiken en cognac. Het typeert zich door het rokerige karakter van geroosterd eiken en de frisheid van mooie hopsoorten.


Waar te koop? Check in op Untappd
 

 

Verschil mot 'r Weizen - 5,4%

Een Weizen, maar dan anders


‘t Verschil mot er Weizen, en zo is het maar net. Niet ieder biertje kan hetzelfde zijn. Deze speciale variant met het bekende biertype is gebrouwen vanuit de gedeelde liefde voor bier van twee Brabantse schavuiten. Heerlijk fris en goed doordrinkbaar. Door de toevoeging van sinsaasappelschil proef je een klein bittertje. Afgewerkt met speciale Duitse Hefeweizen gist en dat proef je.

LET OP! Voorlopig alleen nog in proefbrouwsel verkrijgbaar.

Proef ook één van de andere bieren van Hopperveld als je op zoekt bent naar wat stevigers.


Waar te koop? Check in op Untappd