parallax background

Algemene Voorwaarden

Indien u bestelt op werkdagen voor 15.00 uur verwerken wij uw bestelling binnen 3 werkdagen. Wanneer u uw bestelling in het weekend verricht, dan gaan de 3 werkdagen in vanaf de eerstvolgende maandag en wordt het pakket zo snel mogelijk aangeboden bij PostNL. 

Wij nemen eerst contact met U op om te overleggen wat uw wensen zijn mocht het product bij ons zijn uitverkocht.
Producten die niet voorradig zijn kunnen na geleverd worden. 

Zodra wij uw pakket aanbieden bij PostNL wordt het door hen verwerkt in hun systeem. U krijgt een track & trace code opgestuurd per mail. Tevens krijgt u van ons een email bericht dat uw pakket aangeboden is bij PostNL. 

Mocht u nu geen bericht vinden in uw email, kijkt U dan even in uw spam berichten. Wellicht is het bericht hierin terechtgekomen. Indien dit niet het geval is neemt U dan contact met ons op.

U begrijpt dat wij geen invloed hebben op de levering van uw pakket door PostNL. De levering is afhankelijk van de drukte bij hen. Is uw pakket niet afgeleverd ondanks de track & trace code, neemt U dan meteen contact met ons op. Wij gaan er meteen achter aan voor u. Natuurlijk zijn bij gebreken hierin de kosten geheel voor onze rekening. 

De leveringstijden van PostNL bedragen in Nederland ongeveer 1 tot 2 werkdagen, afhankelijk van de drukte bij hen. 

De bezorgkosten voor Nederland bedragen € 6,50 voor pakketten maximaal tot 12kg en een pakket omvang van 100x70x50cm. De verzendkosten voor pakketten zwaarden dan 12 kg en groter dan 100x70x50cm worden in overleg afgestemd. Voor afhalen in Oosterhout of Dinteloord gelden uiteraard geen verzendkosten.

Aflevering van het pakket vindt alleen plaats op het adres dat bij bestelling aan ons is doorgegeven. Het pakket wordt niet afgeleverd bij uw buren! Ook vragen wij voor de zekerheid een handtekening van u bij aflevering. Zo weten wij dat uw pakket goed aangekomen is. Heeft u andere wensen hieromtrent, neemt u dan contact met ons op.

De volgende mogelijkheden van verzending zijn:

  • Uw pakket verzenden via PostNL
  • Uw pakket afhalen bij een PostNL servicepunt bij U in de buurt (kijkt u wel naar de openingstijden van dit servicepunt wanneer u uw pakket kunt ophalen bij hen) of
  • U kunt uw bestelling ook in Dinteloord of Oosterhout ophalen. U dient dan gewoon via iDeal af te rekenen in onze webshop. Als u uw bestelling bij ons afhaalt willen wij graag dat u eerst contact met ons opneemt om een dag en tijd af te spreken. U kunt bij ons ook nog in de avonduren terecht tot 20.00 uur en in de weekenden.

Heeft u verder nog vragen, neemt U dan gerust contact met ons op: info@hopperveld.nl of +316 40445168.